Witam proszę o pomoc w identyfikacji takiego koła koło jest na złomie w mojej okolicy chciałbym go uratować przed hutą ale nie jestem pewien co to. Niby podobne do jednego z wielu sdk ale piasta się nie zgadza a nie wygląda na dorabianą .waga około 32kg .szerokość około 65 cm x 7 cm(miejsce na bandaż).Zdjęcia daje w linku bo nie mogłem wcisnąć się w rozmiar. czarny kolor w piaście to dorobiona z drewna tuleja tkwiła tam dorobiona oś a całość była podstawą do silnika stacjonarnego.
Pytanie
waciak
Witam proszę o pomoc w identyfikacji takiego koła
koło jest na złomie w mojej okolicy chciałbym go uratować przed hutą ale nie jestem pewien co to. Niby podobne do jednego z wielu sdk ale piasta się nie zgadza a nie wygląda na dorabianą .waga około 32kg .szerokość około 65 cm x 7 cm(miejsce na bandaż).Zdjęcia daje w linku bo nie mogłem wcisnąć się w rozmiar.
czarny kolor w piaście to dorobiona z drewna tuleja tkwiła tam dorobiona oś a całość była podstawą do silnika stacjonarnego.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.