konradoss Napisano 13 Listopad 2014 Autor Napisano 13 Listopad 2014 Witam w moje posiadanie wpadły takie kółeczka wcześniej używane były w 2 kołowym wózku heh średnica stalowej felgi 56 cm słabo widoczne napisy na gumach continental pozdrawiam ;)
konradoss Napisano 13 Listopad 2014 Autor Napisano 13 Listopad 2014 Dzięki za odp też tak myślałem zauważyłem iż w podanym modelu pojazdu te felgi potrafią się różnić zwłaszcza ilością otworów czy to z racji innego producenta ? ;)
kopacz18-82r Napisano 13 Listopad 2014 Napisano 13 Listopad 2014 Twoje jest wewnętrzne nitowane (te dwa to jedno podwójne) zewnętrzne miały 8 otworów.
konradoss Napisano 13 Listopad 2014 Autor Napisano 13 Listopad 2014 dzięki kopacz za odp człowiek całe życie się czegoś uczy ;)
kopacz18-82r Napisano 13 Listopad 2014 Napisano 13 Listopad 2014 ...aż do śmierci i głupim umiera , jak mawiają mądre głowy - pozdrawiam:)
Pytanie
konradoss
Witam w moje posiadanie wpadły takie kółeczka wcześniej używane były w 2 kołowym wózku heh średnica stalowej felgi 56 cm słabo widoczne napisy na gumach continental pozdrawiam ;)
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.