Ułan23 Napisano 8 Listopad 2014 Autor Napisano 8 Listopad 2014 Witam jak ktoś jest w temacie chciałem sie upewnic czy klamra jest Napoleońska?Teń łancuch przypinka od kordzika?Szabli?I trzeci element.Pozdrawiam.
Laiso Napisano 9 Listopad 2014 Napisano 9 Listopad 2014 Witam Łańcuch temat mityczny raz konina raz element rapci, jeśli leżało razem z klamerka to może i nie konina.http://odkrywca.pl/lancuch-mocowanie-szabli-,726108.htmlPozdrawiam
Ułan23 Napisano 8 Listopad 2014 Autor Napisano 8 Listopad 2014 Witam jak ktoś jest w temacie chciałem sie upewnic czy klamra jest Napoleońska?Teń łancuch przypinka od kordzika?Szabli?I trzeci element.Pozdrawiam.
Szwecja Napisano 8 Listopad 2014 Napisano 8 Listopad 2014 ten element z dołu od uprzęży końskiej, trafiłem taki sam :D i o dziwo handlarz na giełdzie kupił to ode mnie jako element od szabli za 20zł :)
Ułan23 Napisano 8 Listopad 2014 Autor Napisano 8 Listopad 2014 O prosze a tak sie zastanawialem od czego to jest.
Pytanie
Ułan23
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.