witamina Napisano 7 Listopad 2014 Autor Share Napisano 7 Listopad 2014 Witam,bardzo proszę o id.odznaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witamina Napisano 7 Listopad 2014 Autor Share Napisano 7 Listopad 2014 2) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mimir Napisano 7 Listopad 2014 Share Napisano 7 Listopad 2014 Sam kiedyś identyfikowałem ale skleroza;) Jest to odznaka pamiątkowa służby pomocniczej 2 korpusu we Włoszech. Z tego co pamiętam to bodaj w Bolonii produkowane do dziś. Popatrz w wyszukiwarce po fotkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witamina Napisano 8 Listopad 2014 Autor Share Napisano 8 Listopad 2014 Szukałem w wyszukiwarce po fotkach,ale dalej nie mogę jej znaleźć,może poproszę o link jakby komuś się trafił.Z góry bardzo dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mimir Napisano 8 Listopad 2014 Share Napisano 8 Listopad 2014 ok. przypomniałem sobie 363 Kompania Ratownicza 2 Korpusu PSZ na Zachodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stary_Dziad Napisano 18 Listopad 2014 Share Napisano 18 Listopad 2014 ...szkoda, że kopia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.