Stizek Napisano 25 Październik 2014 Autor Share Napisano 25 Październik 2014 Witam wpadła mi w ręce manetka chciałbym się dowiedzieć od jakiego motoru pochodzi...Materiał mieszany ze stalą lecz nie zardzewiałe długość 16.5cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stizek Napisano 25 Październik 2014 Autor Share Napisano 25 Październik 2014 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stizek Napisano 25 Październik 2014 Autor Share Napisano 25 Październik 2014 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HD1940 Napisano 26 Październik 2014 Share Napisano 26 Październik 2014 To klamka od drzwi samochodu nie motocykla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stizek Napisano 26 Październik 2014 Autor Share Napisano 26 Październik 2014 na pierwszy rzut oka myślałem że to od motoru kształt i w ogóle.a można wiedzieć od jakiego modelu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HD1940 Napisano 26 Październik 2014 Share Napisano 26 Październik 2014 Dowiedzieć się można, ale nie ode mnie bo nie wiem od jakiego kpnkretnie to auta część. Wiem tylko, że to nie motocyklowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.