kapselek Posted October 25, 2014 Author Share Posted October 25, 2014 Witam!Czy ktoś z okolic Opola kopał już w tym rejonie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
artur14 Posted November 16, 2014 Share Posted November 16, 2014 co tam mialo by byc?tak pytam Link to comment Share on other sites More sharing options...
franc.w Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 Wszystko juz wielokrotnie przekopane, szanse na znalezienie czegokolwiek prawie zerowe, ale kto szuka ten znajduje, powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapselek Posted November 29, 2014 Author Share Posted November 29, 2014 Kurczaczek.. Oblatałem część okopów które znam i znalazłem jedynie łuskę od mosia,kupę drutu po umocnieniach drewnianych (raz znalazłem kawał drutu wciąż owinięty wokół szczątków pala drewnianego),guzik wojskowy,scyzoryk oraz jakiś odłamek- ogólnie kupa śmieci (ludzie znaleźli sobie wysypiska -.-) Z moich wypraw wynika że jest w tych lasach trochę okopów jednak część albo nie była obsadzona albo nic się tam nie działo- nieobsadzone były na przykład te na tak zwanej krzyżówce.Kuzyn raz przypadkiem wydobył z jeziurka w pobliskich Kosorowicach sporą łuskę która stoi teraz na biurku i robi za pudełko na długopisy/ołówki. A o ogórku ktoś coś słyszał? (rejony za labtarem) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sniper_bob Posted November 29, 2014 Share Posted November 29, 2014 jakiego sprzętu używasz na te okopy?nawet na miejscach 100x przekopanych zawsze coś może wpaść czasem potrzeba trochę szczęścia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapselek Posted November 30, 2014 Author Share Posted November 30, 2014 Klon AVT 5196. Muszę tylko poćwiczyć namierzanie fanta bo już raz kopałem dziurę po łokcie w poszukiwaniu gwoździa który leżał jakieś 5cm pod ziemią na skraju wykopu.. a już zasadzałem się na coś dużego :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
tboniasty Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 kapselek: słyszał i był nawet bo mieszka tuż obok... Link to comment Share on other sites More sharing options...
profos Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 ja też byłem, widziałem i słyszałem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.