kapselek Napisano 25 Październik 2014 Autor Napisano 25 Październik 2014 Witam!Czy ktoś z okolic Opola kopał już w tym rejonie?
franc.w Napisano 19 Listopad 2014 Napisano 19 Listopad 2014 Wszystko juz wielokrotnie przekopane, szanse na znalezienie czegokolwiek prawie zerowe, ale kto szuka ten znajduje, powodzenia
kapselek Napisano 29 Listopad 2014 Autor Napisano 29 Listopad 2014 Kurczaczek.. Oblatałem część okopów które znam i znalazłem jedynie łuskę od mosia,kupę drutu po umocnieniach drewnianych (raz znalazłem kawał drutu wciąż owinięty wokół szczątków pala drewnianego),guzik wojskowy,scyzoryk oraz jakiś odłamek- ogólnie kupa śmieci (ludzie znaleźli sobie wysypiska -.-) Z moich wypraw wynika że jest w tych lasach trochę okopów jednak część albo nie była obsadzona albo nic się tam nie działo- nieobsadzone były na przykład te na tak zwanej krzyżówce.Kuzyn raz przypadkiem wydobył z jeziurka w pobliskich Kosorowicach sporą łuskę która stoi teraz na biurku i robi za pudełko na długopisy/ołówki. A o ogórku ktoś coś słyszał? (rejony za labtarem)
sniper_bob Napisano 29 Listopad 2014 Napisano 29 Listopad 2014 jakiego sprzętu używasz na te okopy?nawet na miejscach 100x przekopanych zawsze coś może wpaść czasem potrzeba trochę szczęścia...
kapselek Napisano 30 Listopad 2014 Autor Napisano 30 Listopad 2014 Klon AVT 5196. Muszę tylko poćwiczyć namierzanie fanta bo już raz kopałem dziurę po łokcie w poszukiwaniu gwoździa który leżał jakieś 5cm pod ziemią na skraju wykopu.. a już zasadzałem się na coś dużego :(
tboniasty Napisano 30 Styczeń 2015 Napisano 30 Styczeń 2015 kapselek: słyszał i był nawet bo mieszka tuż obok...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.