Kyrsons Napisano 25 Październik 2014 Autor Share Napisano 25 Październik 2014 Witam! Wpadł mi taki o to guzik, śr. 21-22mm, jak widać została resztka srebrzenia, nie wiem czy są jakiekolwiek bicia no stan rewersu na to nie pozwala, uszko zerwane wydaje mi się że drut, dwugłowy orzeł carski. Moje pytanie kto mógł nosić taki guzik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luftlander Napisano 25 Październik 2014 Share Napisano 25 Październik 2014 Orzeł Austro-Węgierski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyrsons Napisano 25 Październik 2014 Autor Share Napisano 25 Październik 2014 A mogę prosić o jakiś link żeby nakierować, ja nie moge mojego znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 25 Październik 2014 Share Napisano 25 Październik 2014 np.:http://www.buttonarium.eu/kolekcja/guzik/1087 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyrsons Napisano 25 Październik 2014 Autor Share Napisano 25 Październik 2014 Dzięki, myśle że to będzie coś w ten deseń.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.