Diltal Napisano 25 Październik 2014 Autor Share Napisano 25 Październik 2014 Witam Średnica 4,3cmorzeł pruski?Czy jest to element klamry pruskiej jak tak jakiej ?Napisy jakie udało mi się odczytać to DEPEARTAMENS PAT..DE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diltal Napisano 25 Październik 2014 Autor Share Napisano 25 Październik 2014 Druga strona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szrek64 Napisano 25 Październik 2014 Share Napisano 25 Październik 2014 Cybuch od fajki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 25 Październik 2014 Share Napisano 25 Październik 2014 jak dobrze pamiętam (chyba) element lampy naftowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diltal Napisano 26 Październik 2014 Autor Share Napisano 26 Październik 2014 Jakosz nie przemawia do mnie że to jest element lampy można przykładowe zdjęcia linki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 26 Październik 2014 Share Napisano 26 Październik 2014 Jakosz nie przemawia do mnie ...niech ci będzie:http://odkrywca.pl/search/index.php?sq=gasik&ws=txt&id_forum=all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diltal Napisano 27 Październik 2014 Autor Share Napisano 27 Październik 2014 Dzięki czyli Gasik mocowany od góry od lampy naftowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.