szczurek_1979 Napisano 21 Październik 2014 Autor Share Napisano 21 Październik 2014 witam ostatnio trafiłem na polu na taki medal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 21 Październik 2014 Autor Share Napisano 21 Październik 2014 awers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 21 Październik 2014 Autor Share Napisano 21 Październik 2014 rewers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 21 Październik 2014 Autor Share Napisano 21 Październik 2014 zidentyfikowałem go sam :)http://nmni.com/Home/Shop/Products/History/Medals/ARMCM-107-1978interesuje mnie jak ktoś mógł zostać jego szczęśliwym posiadaczem? Czy to było jakieś nadanie? czy można go było sobie kupić?znalezisko absolutnie bez kontekstu, na polu wyszło trochę monet carskich ale i dużo łusek od mannlicherów i guziki austrowegierskie.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 18:38 21-10-2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 21 Październik 2014 Autor Share Napisano 21 Październik 2014 kurde link coś nie teges :(znalazłem taki sam w sieci na stronie Muzeum Narodowego Irlandii Północnej tyle że w gorszym stanie i z ułamanym uszkiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 21 Październik 2014 Share Napisano 21 Październik 2014 czary-mary i link już bangla :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 21 Październik 2014 Autor Share Napisano 21 Październik 2014 dzięki tyfus :) jesteś wielki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 22 Październik 2014 Autor Share Napisano 22 Październik 2014 Nikt nie pomoze? Szukalem po necie i nic nie znalazlem :-( jak juz google wyrzucal jakies wyniki to oczywiscie po angielskiemu ;-) a ja po ichniejszemu nie bardzo w pismie ;-) tak to jest jak sie w szkole kamieniami rzucalo a i pod gorke czasami do niej bywalo ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 24 Październik 2014 Autor Share Napisano 24 Październik 2014 no cóż :( widzę że i Wy nie wiecie :( a tak w Was wierzyłem ;)no cóż.... może kiedyś taka info sama wpadnie mi w oko ;)pozdrawiam szczurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.