Balarai Napisano 20 Październik 2014 Autor Share Napisano 20 Październik 2014 Ponownie proszę o pomoc, nie widać niestety napisów w otoku etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 20 Październik 2014 Share Napisano 20 Październik 2014 Stolberg-Stolberg Gemeinschaftsprägungen 1555-1571. Dreier. 0, 86 g. 1564 Seltenmoże coś takiego? http://www.ma-shops.de/brom/item.php5?id=70514006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 20 Październik 2014 Share Napisano 20 Październik 2014 ... tzn to masz coś w pobliżu, bo to nie jest identyczna sztuka, poświęć trochę czasu na odszukanie identycznej, bo ja zarobiony jestem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Balarai Napisano 21 Październik 2014 Autor Share Napisano 21 Październik 2014 Dzięki wielkie za informacje! A jeszcze tylko pytanie - jaką literaturę polecasz do namierzenia konkretnej monety? Ostatnio jak jedną identyfikowałem to korzystałem z Standard Catalog of World Coins" Krause ale to jest od 1600 r. z tego co pamiętam niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 21 Październik 2014 Share Napisano 21 Październik 2014 ja polecam internet na początek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.