zwyklak Napisano 15 Październik 2014 Autor Share Napisano 15 Październik 2014 Witam! Panowie, czy używa ktoś aplikacji na androida - Find Plotter, Tect O Trak Lite lub Minelab ? chciałem tylko zaczerpnąć opinii i czy są to popularne aplikacje wśród miłośników przygód z wykrywaczem, bo na forach nic o nich nie znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwyklak Napisano 17 Październik 2014 Autor Share Napisano 17 Październik 2014 widzę, że nikt nie używał tego, może to tylko do zabawy :) np. w find plotter można robić zdjęcia fancikom, zaznaczać współżędne i położenie na mapie, dobre jeżeli ktoś chcę prowadzić sobie album gdzie co znalazł, świetnie by zastąpiło funkcję gps w wykrywaczu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 17 Październik 2014 Share Napisano 17 Październik 2014 I smutnym panom w razie czego dałoby mniej pracy przy materiale dowodowym:)A broń boże jak jeszcze dołki nie zakopane zastaną.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwyklak Napisano 17 Październik 2014 Autor Share Napisano 17 Październik 2014 no może masz rację, ale jeśli szukam poza krajem, to spoko :)bo w Polsce to za dziurawy guzik by dali zawiasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.