Piastek Napisano 12 Październik 2014 Autor Napisano 12 Październik 2014 Witam wpadły dzisiaj takie wynalazki ;)Moje pytania 1. Sprzączka - cywilna czy wojskowa? Wydatowanie.2. Pokrętło - podejrzewam, że od lampy naftowej, tylko jaki okres?Z góry dziękuje i pozdrawiam !
Piastek Napisano 13 Październik 2014 Autor Napisano 13 Październik 2014 na sprzączce nie widać żadnych sygnatur
waldi169 Napisano 17 Październik 2014 Napisano 17 Październik 2014 podobne pokrętło masz tuhttp://www.wt-pempel.de/dsr.htm6-y rząd od dołuzdrów
Piastek Napisano 12 Październik 2014 Autor Napisano 12 Październik 2014 Witam wpadły dzisiaj takie wynalazki ;)Moje pytania 1. Sprzączka - cywilna czy wojskowa? Wydatowanie.2. Pokrętło - podejrzewam, że od lampy naftowej, tylko jaki okres?Z góry dziękuje i pozdrawiam !
Piastek Napisano 18 Październik 2014 Autor Napisano 18 Październik 2014 dzięki :) potwierdziło się, tylko mniej więcej jakie lata chyba nie da sie powiedzieć ?
Pytanie
Piastek
Moje pytania
1. Sprzączka - cywilna czy wojskowa? Wydatowanie.
2. Pokrętło - podejrzewam, że od lampy naftowej, tylko jaki okres?
Z góry dziękuje i pozdrawiam !
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.