bjar_1 Napisano 10 Październik 2014 Autor Share Napisano 10 Październik 2014 Czy bardziej kumaci koledzy mogliby podrzucić mi namiary na ewentualnych producentów kopii płacht namiotowych? Może być na priv! Z góry dziękuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybkizpodlasia Napisano 11 Październik 2014 Share Napisano 11 Październik 2014 Cześć Przeczytałem przed chwila ze poszukujesz kopii placht namiotowych,ja natomiast dopiero zaczynam składać swój namiot i mam do Ciebie pytanie czy masz jakiś jego szkic. Tych elementów jest w nim tak dużo, że jakoś mam problem z poskladaniem tych klocków".Tak w ogóle to masz niezle trafienia i ogólnie kolekcje wrześniowych pamiątek. Pozdrawiam Damian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybkizpodlasia Napisano 11 Październik 2014 Share Napisano 11 Październik 2014 Eh miało pójść pw.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 14 Październik 2014 Autor Share Napisano 14 Październik 2014 @. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.