AdM71 Napisano 29 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2014 Witam :) mam problem z identyfikacją tej, najprawdopodobniej plomby. Czy ktoś z Was może mi pomóc i napisać coś więcej o tym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdM71 Napisano 29 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2014 druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weles Napisano 29 Wrzesień 2014 Share Napisano 29 Wrzesień 2014 Plomba kolejowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdM71 Napisano 29 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2014 Dzięki wielkie :) mógłbyś mnie nakierować gdzieś, gdzie powiększyłbym swoją wiedzę na temat tych plomb ? roczniki, pochodzenie itp ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weles Napisano 29 Wrzesień 2014 Share Napisano 29 Wrzesień 2014 Trochę tu-> http://odkrywca.pl/plomby-olowiane-i-nie-tylko-,652153.html -a potem wpisz w forumową wyszukiwarkę np.>plomby< i będzie trochę do poczytania.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdM71 Napisano 29 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2014 super sprawa ! kilka stron przeglądnąłem już wcześniej, chcąc znaleźć tą swoją, teraz za biorę się za przeglądanie pozostałej części :) może uda się dowiedzieć czegoś konkretnego na temat tejże plomby :) pozdrawiam i dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdM71 Napisano 30 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2014 Za wiele nie udało mi się znaleźć jeśli chodzi o tę plombę... jedyna wzmianka na temat Ross ( tak jak pierwszy wyraz na plombie) to :*Z wyłączeniem prowincji Ross (Antarktyda) PS Okupowane Terytorium Palestinian chociaż nie mam pojęcia czy to ma jakikolwiek związek z tym znaleziskiem...Macie jakieś pomysły gdzie mogę coś znaleźć na ten temat, albo czy Wy możecie pomóc w jakiś sposób z opisem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdM71 Napisano 30 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2014 jeszcze jedna, rewers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdM71 Napisano 30 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2014 Z przodu widoczne dwie literki, druga na bank 'P' pierwsza przypomina 'J'. i to tyle z oznaczeń... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.