april_86 Napisano 28 Wrzesień 2014 Autor Napisano 28 Wrzesień 2014 witam, dziś włączyłem wykrywacz i ku mojemu zdziwieniu nie był on w stanie pracować ze względu na ciągły ostry sygnał, który pojawiał się od razu po włączeniu, cewka nie była skierowana na żaden metal czy żródło zakłóceń. Działo się to nawet po odłączeniu cewki. Za każdym razem to samo. Głośne dzwonienie, pointer w jednym miejscu na skali. W okolicy brak drutów wysokiego napięcia itp. Proszę o pomoc....
Handrich Napisano 29 Wrzesień 2014 Napisano 29 Wrzesień 2014 Sprawdź gniazdo cewki czasem piny po złym podłączaniu lubią się wygiąć i dotknąć i będzie wtedy właśnie taki objaw...lub elektronika mogła zawilgotniećwiczenia. .wysusza i sprawdź... jak nie to do serwisu...
Handrich Napisano 29 Wrzesień 2014 Napisano 29 Wrzesień 2014 Sorry za jakość wpisu... tel. robi mi psikusy...
april_86 Napisano 29 Wrzesień 2014 Autor Napisano 29 Wrzesień 2014 kabel cewki nie był odłączany, wykrywacz nie zamókł... ehh chyba przedzwonie do sklepu w którym go kupiłem. Na szczęście jest jeszcze na gwarancji
april_86 Napisano 30 Wrzesień 2014 Autor Napisano 30 Wrzesień 2014 były wymieniane, poszedł już do serwisu gwarancyjnego
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.