kosciej Napisano 28 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2014 proszę o dokładniejszą identyfikację tej monety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosciej Napisano 28 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2014 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filip1601 Napisano 30 Wrzesień 2014 Share Napisano 30 Wrzesień 2014 Podaj średnicę i wagę monety oraz z jakiegometalu jest wybita? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 1 Październik 2014 Share Napisano 1 Październik 2014 Kopicki, pozycja 460. (?) szeląg koronny, mennica Olkusz, rok 1580, R7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosciej Napisano 2 Październik 2014 Autor Share Napisano 2 Październik 2014 Sqr raczej nie data jest podzielona i zamiast ryby jest herb Batorego .To takie małe szczegóły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosciej Napisano 2 Październik 2014 Autor Share Napisano 2 Październik 2014 co do wymiarów szeląg jak szeląg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 3 Październik 2014 Share Napisano 3 Październik 2014 ... a czy ja coś o rybie pisałem ??? nie sugeruj się katalogiem fortress, bo tam wiele brakuje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosciej Napisano 3 Październik 2014 Autor Share Napisano 3 Październik 2014 Sqr nie denerwuj się ,szukamy szczegółów moneta to znajdek (jestem świadkiem ) warszawskie centrum numizmatyczne określiło monetę falsem" zresztą szczegóły na Tpzn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coins_hunter84 Napisano 4 Październik 2014 Share Napisano 4 Październik 2014 Ważyłem: 1grMierzyłem 18mmA jutro wyczyszcze bo już nie mogę i generalnie wkurwi...... mnie to co odpusuja Ci co się niby znają. Nienotowany to szelag jest i będzie cieszył moje oko w mojej kolekcji nawet jeżeli jest wart 20k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzu_ Napisano 5 Październik 2014 Share Napisano 5 Październik 2014 Kosciej jak tam podczyszczona, bo ciekawość mnie zżera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coins_hunter84 Napisano 5 Październik 2014 Share Napisano 5 Październik 2014 Wodzu masz fb albo coś to ci fote prześle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.