ditko Napisano 24 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2014 Witam szanowne grono , mam mały dylemat . Wpadła mi w pazurki takowa monetka , no i tu zaczyna się problem bo za groma nie mogę jej zidentyfikować . Wiem że Ryga i Gustaw Adolf II ale w żadnym znanym mi katalogu nie mogę jej odnaleźć . Za pomoc wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ditko Napisano 24 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2014 nr.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 24 Wrzesień 2014 Share Napisano 24 Wrzesień 2014 pół szeląga http://www.swedishcoppers.com/articles.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 24 Wrzesień 2014 Share Napisano 24 Wrzesień 2014 ... półtora szeląga :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ditko Napisano 25 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2014 Wielkie dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.