cuma Napisano 7 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2014 przeglądając podobne guziki na Buttonarium, doszedłem do takiego wniosku, że to właśnie to.śr. 19 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 7 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2014 czy zechciał by ktoś z Was potwierdzić moje przypuszczenia, ewentualnie wyprowadzić mnie z błędu?wdzięczny będę za wszelkie informacje na temat tego guzika!dziękuję!pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 8 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2014 chciałbym się przypomnieć!nikt, nic mi nie podpowie?jest tylu wybitnych specjalistów w tej dziedzinie na Forum...czy mógłbym go podciągnąć" np. pod tego...http://www.buttonarium.eu/kolekcja/guzik/1675mój oczywiści nie jest mosiężny...czy wydatowanie i formacje, które go nosiły się zgadzają?bardzo proszę o jakieś informacje!pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrV Napisano 8 Wrzesień 2014 Share Napisano 8 Wrzesień 2014 A czemu uważasz, że Twój nie jest mosiężny? Co na to wskazuje, bo wydaje mi się, że to może być mosiądz pokryty bardzo grubą patyną. Jeśli tak, to krój uszka i wzór pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 8 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2014 a widzisz MrV... to żeś mnie obudził"!przyjąłem za pewnik, że jest cynkowo-ołowiany, nawet tego nie sprawdzając! tyle mosiężnych guzików wykopałem... a ten wyglądał zupełnie inaczej... no taki ie mosiężny".może to dla tego, że jak go zobaczyłem, to od raz się w nim zakochałem"! jutro (teraz nie mam możliwości) na pewno to sprawdzę.dziękuję Ci MrV za zainteresowanie moim problemem!pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrV Napisano 8 Wrzesień 2014 Share Napisano 8 Wrzesień 2014 Tylko nie katuj go kolego cuma jakimiś niesamowitymi wynalazkami. Szkoda byłoby naruszać integralności takiej patyny. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 8 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2014 spoko, spoko!delikatnie, z uczuciem... za uszkiem go podrapię".jeszcze raz dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.