cezar81 Napisano 5 Wrzesień 2014 Autor Napisano 5 Wrzesień 2014 Zamierzam kupić jakąś cewkę do mojego F75 SE chciałbym mieć te dodatkowe kilka centymetrów zasięgu.Proszę o opinie użytkowników tej cewki 15 DD jak ona się przekłada na osiągi.W grę wchodzą jeszcze cewki Nel od Tornado po Big, jaką cewkę wybrać proszę o opinię użytkowników F75 SE z tymi cewkami.Jaka z nich ma najlepszy stosunek cenny do wzrostu zasięgu.
DarekD Napisano 7 Wrzesień 2014 Napisano 7 Wrzesień 2014 Nel Tornado, zyskujesz na stabilności - chodziłem z czułością niemal na max. Tym samym zyskujesz na zasięgu, ale raczej nie 30% jak to można czasem wyczytać. W każdym razie podnosiłem nią częściej niż 11-tką. wyraźniejsza separacja.Teraz minusy. Ciąży na przód i wykrywacz nie jest już taki lekki i ergonomiczny jak z 11-tką Gorsze namierzanie fantów ale bez dramatu. Raczej polecam ale bez euforii.
cezar81 Napisano 11 Wrzesień 2014 Autor Napisano 11 Wrzesień 2014 Priorytetem ma być DD15 ponoć najlepsza ale to tylko opinia z filmów z yout. Czy ktoś używa tej cewki DD15 czy wartą kupić za 1200zł.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.