W leśnym piachu sterczała sobie nierdzewna blaszka... najpierw myślałem, że może to fragment konserwy czy inny badziew, ale.. po odsłonięciu kilku cm, wydała mi się interesująca. Blacha zawiera okrągły otwór, przypominająca obramowanie wlewu paliwa (średnica samego otworu 55 mm), zachowały się w niej liczne nity oraz otwory po nitach i.. resztki zielonego malowania wraz z czarnym napisem, wyglądającym na ruskie bukwy, tyle, że pisane przez jakiś szablon, więc posiadające przerwy w
ieoczekiwanych miejscach", co znakomicie utrudnia ich odczytanie... gdyby ktoś z Was umiał określić z jakiego sprzętu to pochodzi... (poniżej postaram się wrzucić zdjęcia ;-)).
Pytanie
chrisvw
W leśnym piachu sterczała sobie nierdzewna blaszka... najpierw myślałem, że może to fragment konserwy czy inny badziew, ale.. po odsłonięciu kilku cm, wydała mi się interesująca. Blacha zawiera okrągły otwór, przypominająca obramowanie wlewu paliwa (średnica samego otworu 55 mm), zachowały się w niej liczne nity oraz otwory po nitach i.. resztki zielonego malowania wraz z czarnym napisem, wyglądającym na ruskie bukwy, tyle, że pisane przez jakiś szablon, więc posiadające przerwy w ieoczekiwanych miejscach", co znakomicie utrudnia ich odczytanie... gdyby ktoś z Was umiał określić z jakiego sprzętu to pochodzi... (poniżej postaram się wrzucić zdjęcia ;-)).
-chris
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.