Pro-Digger Napisano 30 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2014 co to za guzik ,z jakich lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pro-Digger Napisano 30 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2014 Zrobiłem skan ;-) guzika i ciut wyraźniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tauder Napisano 31 Sierpień 2014 Share Napisano 31 Sierpień 2014 Jakaś sygnatura? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pro-Digger Napisano 31 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2014 nie nic nie ma z drugiej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uve1985 Napisano 1 Wrzesień 2014 Share Napisano 1 Wrzesień 2014 Guzik herbowy austriacki lub niemiecki,mniej-wiecej XIXw. herbu możesz szukać w tym herbarzu, http://www.wappenbuch.de/Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pro-Digger Napisano 2 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2014 przeleciałem i nie znalazłem herbu;-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pro-Digger Napisano 27 Październik 2014 Autor Share Napisano 27 Październik 2014 wciąż nie wiem co to za herb ,już nawet drugi taki guzik sie trafił tylko ten zupełnie płaski i są napisy na REWERSIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pro-Digger Napisano 27 Październik 2014 Autor Share Napisano 27 Październik 2014 WARRANTED * BEST QUALITY * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pro-Digger Napisano 31 Październik 2014 Autor Share Napisano 31 Październik 2014 Guziki z Pomorza zachodniego ,wciąż nie wiem co to za herb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pro-Digger Napisano 1 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2015 odświeżam, bo nie zostało odkryte co to za herby . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macpta Napisano 2 Kwiecień 2015 Share Napisano 2 Kwiecień 2015 Herb rodziny von Brüsewitz. Miała majątki w Twoich okolicach. Sprawdź to, proszę i daj znać. Opis herbu tu: http://de.wikipedia.org/wiki/Br%C3%BCsewitz_(Adelsgeschlecht)Miłego kopania!Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rosforek Napisano 2 Kwiecień 2015 Share Napisano 2 Kwiecień 2015 http://www.dokumentyslaska.pl/pruska%20monarchia/b/brusewitz%20a.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macpta Napisano 2 Kwiecień 2015 Share Napisano 2 Kwiecień 2015 Jak się ogarnę, to poszukam źródła.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pro-Digger Napisano 3 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2015 wszystko się zgadza ,jesteś wielki macpta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.