Kyrsons Napisano 28 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2014 Witam, Moneta rzymska jak na obrazku, 17mm średnicy, czy ktoś ma was pojęcie co to za moneta? Wszelkie informacje mile widziane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyrsons Napisano 28 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2014 Druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermanos Napisano 28 Sierpień 2014 Share Napisano 28 Sierpień 2014 Kolego, robiąc zdjęcie monety do identyfikacji postaraj się sfotografować monetę a nie okoliczną łąkę... Połóż ją na białej kartce i wrzuć fotkę na której moneta zajmuje 85% całego obszaru a nie 8%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyrsons Napisano 28 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2014 Wiem, liczyłem na to że komuś już sie to uda. Foto z dziś, nie miałem w domu czasu już na to ale jutro bedą to gwarantuję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mimir Napisano 29 Sierpień 2014 Share Napisano 29 Sierpień 2014 Denar Trajana - RIC 245 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyrsons Napisano 29 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2014 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyrsons Napisano 29 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2014 Wygląda jakby Trajana ale jakoś nie mogę dokładnie dopasować przez stan monety.. może ktoś się jeszcze wypowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mimir Napisano 29 Sierpień 2014 Share Napisano 29 Sierpień 2014 Trajan RIC 142 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyrsons Napisano 29 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2014 Też to obstawiałem, dzięki za pomoc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekXX Napisano 7 Wrzesień 2014 Share Napisano 7 Wrzesień 2014 http://www.wildwinds.com/coins/ric/trajan/i.htmlTu Sobie szukaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.