RESTY Napisano 27 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2014 IV Sieradzki Piknik Poszukiwaczy 05-07.IX.2014Piknik ma się odbyć tradycyjnie w pierwszy wrześniowy weekend .Plan ramowy wygląda następująco:Piątek 05.IX start po południu.-Przyjazd uczestników i URZĄDZANIE OBOZOWISKA , zakwaterowanie we własnych namiotach , itp-wieczorem tradycyjna integracja przy ognisku lub grillu.Sobota 06.lX.-Pobudka , śniadanie (we własnym zakresie)-załadunek pojazdów na lawety i wyjazd w stronę Strońska- przygotowanie do inscenizacji- Inscenizacja walk z użyciem m.in. TKS i repliki Opla Blitza-Po powrocie do Boczków Jacek Kopczyński oprowadzi uczestników po swojej kolekcji-wieczorem ognisko/grill i nocne polaków rozmowyNiedziela 07.IX-Po śniadaniu główny punkt programu czyli T55 contra samochody osobowe oraz zależnie od zebranych funduszy przejażdżki wybranymi pojazdami z kolekcji po Jackowym torze przeszkód .- pożegnanie uczestnikówWpisowe płatne na konto Kazia 40zł od osób pełnoletnich - małolaty pod opieką są zwolnione z wpisowegoWpisowe przeznaczone na paliwo do T 55 i transport aut do konfrontacji z czołgiem ze szrotu oraz jak zostanie funduszy i paliwa-na przejażdżki po Jackowym poligonieKONTAKT W SPRAWIE UDZIAŁU :resty: 602-688-672Passsy:603-380-453 oraz przez ŁFE : http://www.lodz-eksploracja.org/forum/post-IV-Sieradzki-Piknik-Poszukiwaczy-05-07-IX-2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 27 Sierpień 2014 Share Napisano 27 Sierpień 2014 no pięknie a gdzie nasze logo na plakcie :(dobra do przelewu potrzebuje przynajmniej imie i nazwisko puście mi na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 1 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2014 Baza piknikowa w miejscowości Boczki Stare znajduje się jadąc od Łodzi drogą 710 pomiędzy Szadkiem a Rossoszycą.Dla niezdecydowanych ostatnie chwile na dopisanie się - w tym celu należy skontaktować się z Kaziem (passy) - tel. na plakacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 1 Wrzesień 2014 Share Napisano 1 Wrzesień 2014 mnie sie ekipa sypie nie wiem jak będzie a samemu gonić w jeden samochód to lipa ,ale jeszcze nad tym pracuje ,jak co mogę zabrać psa ze sobą ? nie mam z kim zostawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 2 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2014 Zwierza możesz zabrać (Kaziu też ze swoim przyjedzie)tylko żeby ci gdzieś pod gąsiennice nie podlazł bo nie będzie czego zbierać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 2 Wrzesień 2014 Share Napisano 2 Wrzesień 2014 mam wolne miejsca w samochodzie ze śląska ,niestety wykruszyla mi sie ekipa ,jak co wyjazd z Chorzowa oczywiście mogę podjechać po kogoś to nie problempozdroRafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 7 Wrzesień 2014 Share Napisano 7 Wrzesień 2014 człowieku o pięciu mosznach i chwiejnym kręgosłupie moralnym :)) czekałem na cienie z wyśmienitym bimberkiem ale się nie doczekałem :( buuuuu czujemy się zawiedzenie ;)bedziesz musiał mi te straty moralne jakoś wynagrodzić hehehehheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 8 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2014 Fakt Torba dał ciała nie przyjeżdżając , a tak to by miał fajny materiał do gazety ;)Ci co nie byli mogą chociaż pooglądać nasze wspomnienia z pikniku na chomikowych galeriach:http://chomikuj.pl/GrupaLodz/Galeria/2014/2014.09.05-07.IV+Sieradzki+Piknik+PoszukiwaczyMam nadzieję że do końca tygodnia dojdzie jeszcze kilka folderów autorskich od uczestników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 8 Wrzesień 2014 Share Napisano 8 Wrzesień 2014 no co ja poradze ,nie opłacało sie gonić samochodu w pojedynke ale też żałuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 8 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2014 Pogadaj z Van-em (z Piotrkowa) to może go na relacje do pisma namówisz ;)A my sie zapewne zobaczymy w sobotę na Moto Weteran Bazarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.