Skocz do zawartości

Rutus proxima 5 na raty

Hebda

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Zamierzam zaopatrzyc sie w proxime piatke,jednak ze potrzebuje zrobic to dosc szybko,dlatego mam pytanie do kolegow.
Czy ktos kupowal w sklepach z wykrywkami w necie na raty(pomijam allegro) i moze polecic mi jakis dobry sklep z przyjaznymi" ratami.
Kredytow,pozyczek nigdy nie bralem,od providentow uciakam wiec mozna by rzec zem dziewica w tych sprawach..
Temu pytam:)
Pzdr

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 22:17 19-09-2014
Napisano
nie kupowałem na raty tylko gotówka ale moge polecic www.kolba.pl zadzwoń, zapytaj na jakich warunkach mają raty.
Mi polecił ich kolega z forum więc sklep sprawdzony szybka dostawa.
Napisano
a dlaczego w sklepie na raty? przecież to zwykły kredyt bankowy, oferowany przez sprzedawce ( w tym tez jest jego prowizja) wiec bezpośrednio w banku kredyt gotówkowy powinien być tańszy. tylko trzeba mieć zaświadczenie potwierdzające stały dochód ( co najmniej na czas spłacania rat). Wybór banków duży, a sprzedawce poproś, może jakiś upust Ci da. Powodzenia!
Napisano
ja tez mam ten sam problem chce kupic na raty garretta at pro albo fishera f 70 moze byc uzywany i na aledrogo odrzucili wniosek bo za maly dochod takze ciezko kupic
Napisano
Witam kolegów,ja brałem wykrywacz na raty , w zależności jaki bank udziela kredytu w danym sklepie,z niektórymi bankami jest problem,ale żadnych problemów ja nie miałem jeszcze zwrot nadwyżki wrócił .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie