Arseon Napisano 25 Sierpień 2014 Autor Napisano 25 Sierpień 2014 Witam , mam pytanko czy jest szansa ustalić z jakiego mniej więcej okresu może pochodzić ten dzwonek , z czterech stron posiada napisy zdaje się że po łacinie ale nie jestem pewien. za wszelką pomoc będę wdzięczny
Arseon Napisano 25 Sierpień 2014 Autor Napisano 25 Sierpień 2014 Witam , mam pytanko czy jest szansa ustalić z jakiego mniej więcej okresu może pochodzić ten dzwonek , z czterech stron posiada napisy zdaje się że po łacinie ale nie jestem pewien. za wszelką pomoc będę wdzięczny
Arseon Napisano 25 Sierpień 2014 Autor Napisano 25 Sierpień 2014 pierwszy napis od lewej od pionowej przegródki : TOI VITO ?
Arseon Napisano 25 Sierpień 2014 Autor Napisano 25 Sierpień 2014 IN AI jakie przeznaczenie mógł mieć taki dzwonek religijne/ pielgrzymie , inne itp. ?pozdrawiam
Pytanie
Arseon
Witam , mam pytanko czy jest szansa ustalić z jakiego mniej więcej okresu może pochodzić ten dzwonek , z czterech stron posiada napisy zdaje się że po łacinie ale nie jestem pewien.
za wszelką pomoc będę wdzięczny
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.