WWO292 Napisano 24 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2014 Witam proszę o podpowiedzi znawców tematu .Na rewersie widoczna dobrze 1 pytanie czy jest początek daty czy raczej koniec jako tako widoczny Hkpl czyli Wilno co oznaczało by R7 proszę o potwierdzenie czy mam racje.Z góry dzięki pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWO292 Napisano 24 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2014 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzu_ Napisano 30 Sierpień 2014 Share Napisano 30 Sierpień 2014 Panowie i panie podbijam.Ciekawy tema.Pozdrawiam wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OpryskStonki Napisano 30 Sierpień 2014 Share Napisano 30 Sierpień 2014 A czy ona czasem nie jest dwa razy stuknięta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrV Napisano 30 Sierpień 2014 Share Napisano 30 Sierpień 2014 Ja z opatrzenia na boratynki powiem, że wygląda to na początek daty, ale niech się lepsi wypowiedzą. ;) Wydaje mi się, że ostatnia cyfra daty powinna być w okolicy rękojeści miecza, co z resztą jest cechą diagnostyczną w określaniu odmian niektórych roczników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzu_ Napisano 1 Wrzesień 2014 Share Napisano 1 Wrzesień 2014 Klepnięta dwa razy jak nic.Dlatego data nieczytelna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.