rosomak_kto Napisano 19 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2014 witam Mam pytanie - w jaki sposób można odzyskać nr powiedzmy z broni . Słyszałem że można to zrobić za pomocą kwasu. I tu pytanie -- jakiego ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosomak_kto Napisano 20 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2014 Koledzy nikt nic nie wie w tym temacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remington Napisano 20 Sierpień 2014 Share Napisano 20 Sierpień 2014 Jeśli numer był wybijany, to musisz zeszlifować miejsce na gładko, odtłuścić i potraktować rozcieńczonym kwasem azotowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosomak_kto Napisano 20 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2014 Dzięki za odpowiedź , numery a raczej napisy są częściowo widoczne , więc może nie trzeba będzie szlifować ? i w jakiej proporcji rozcieńczyć kwas no i jak go zdobyć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosomak_kto Napisano 20 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2014 Zapomniałem dodać że były wybijane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remington Napisano 21 Sierpień 2014 Share Napisano 21 Sierpień 2014 Niestety, tam gdzie nie ma napisów to musisz uzyskać gładką powierzchnię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.