kiler58 Napisano 15 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2014 WitamProszę o identyfikację odznaki ze zdjęcia. Wysokość 3,2 cm, szerokość 1,7 cm. Wszelkie informacje mile widziane.Dziękuję i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiler58 Napisano 15 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2014 mocowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiler58 Napisano 22 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2014 Podbijam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorp92 Napisano 26 Sierpień 2014 Share Napisano 26 Sierpień 2014 Jeśli na tej odznace widać łódkę to poszukaj coś z miastem Łódź. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiler58 Napisano 27 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2014 Ja bym powiedział że to jest raczej książka z stąd moje przypuszczenie że to odznaka uczniowska, ale może i łódka. Jeszcze zastanawia mnie ta palemka coś w podobie miało MO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.