PAWEL*STRC Napisano 15 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2014 dostalem taka odznake i pytanie co to jest? radiotelegrfista II RP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 15 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2014 przod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 15 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2014 i tyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 16 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2014 ma ktos jakis pomysl? moze cos z odznak kolejarskich wydaje mi sie ze to jet kolo kolejowe z ktorego wychodza pioruny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 17 Sierpień 2014 Share Napisano 17 Sierpień 2014 Może to nie to ale skojarzy mi się odznaka tramwajarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody2553 Napisano 17 Sierpień 2014 Share Napisano 17 Sierpień 2014 Poszukaj w temacie z lacznoscia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 17 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2014 Z 3 godziny szukałem i nic myślę że to coś z koleją związane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.