cuma Napisano 14 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2014 porównałem z guzikiem na Buttonarium i tak mi się wydaje, że może to być właśnie Księstwo Warszawskie.na Forum jest wielu prawdziwych fachowców w tej dziedzinie.bardzo proszę o wszelkie informacje na temat mojego hitu dnia"! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 14 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2014 fot. 2średnica 25 mmjest płaski jak moneta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 14 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2014 fot.3ucho urwane i brak sygnatur.bardzo proszę o pomoc!dziękuję!pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek.Ant. Napisano 15 Sierpień 2014 Share Napisano 15 Sierpień 2014 Urzędniczy z czasów Królestwa Polskiego-według pugovizy lata 1822-1831:http://www.pugoviza.ru/files/class_butt_cat.shtml?d=1&n=egl&nreg=&gr=&fn=egl_pol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 15 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2014 dziękuję bardzo Jacku!tak jestem nim zafascynowany, że nawet nie pomyślałem, aby na pugoviza zajrzeć. pół nocy patrzyłem jak się w oliwce moczy. chory" jestem?jeszcze raz dziękuję!pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.