MARCINOS1984 Napisano 11 Sierpień 2014 Autor Napisano 11 Sierpień 2014 Witam serdecznie proszę o pomoc w identyfikacji bagnetu którego stałem się ostatnio właścicielem jedyną rzeczą w bagnecie która mnie nie cierpliwi jest brak numerów czy to normalne ?
torba5 Napisano 11 Sierpień 2014 Napisano 11 Sierpień 2014 bagnet w typie ks 98 dla podoficerów oczywiście niemiecki brak odbiorów w tym przypadku to normalne
smuga_79 Napisano 11 Sierpień 2014 Napisano 11 Sierpień 2014 Bagnety paradne czesto maja tylko oznaczenie producenta. Nieraz nie maja nic wybite.
smuga_79 Napisano 11 Sierpień 2014 Napisano 11 Sierpień 2014 Jesli bagnecik by byl bojowy a wiec duzo cenniejszy. Mial by odbiory, firme i oznaczenie jednostki na jelcu. Przy tym modelu czesto jednostek kolonialnych.
Pytanie
MARCINOS1984
Witam serdecznie proszę o pomoc w identyfikacji bagnetu którego stałem się ostatnio właścicielem jedyną rzeczą w bagnecie która mnie nie cierpliwi jest brak numerów czy to normalne ?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.