Mruk Napisano 4 Sierpień 2014 Autor Napisano 4 Sierpień 2014 WitamNiestety mam tylko takie zdjęcie, ale może coś nie coś pomoże w ID, czy może to być brytyjska skrzynka z IIWŚ na amunicje?Pozdrawiam
mietek Napisano 4 Sierpień 2014 Napisano 4 Sierpień 2014 Na 100% nie na amunicje - jeden z wielu wzorów kufrów podróznych, bywa iz uzywane przez wojskowych - wtedy sa podpisane na klapie.
Mruk Napisano 5 Sierpień 2014 Autor Napisano 5 Sierpień 2014 a już miałem nadzieję, że jakaś zrzutowa ;)
mietek Napisano 5 Sierpień 2014 Napisano 5 Sierpień 2014 Niestety nie, jesli jest w Polsce, to mogla trafic z jakims zolnierzem z PSZ/Z. Poszukaj czy jest cos na klapie:- imie i nazwisko- nazwa statku- adres- stopien- nr kufraJesli masz okazje ja brac, to bierz, wyjatkowo przydatne do trzymania roznych gratow (mam chyba z 10 roznych)
Pytanie
Mruk
Witam
Niestety mam tylko takie zdjęcie, ale może coś nie coś pomoże w ID, czy może to być brytyjska skrzynka z IIWŚ na amunicje?
Pozdrawiam
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.