tede1981 Napisano 3 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2014 Dużo tematów z plaży ale chyba nie ma jednego konkretnego z poszukiwań w wodzie.Rekord w bilonie znaleziony w jeziorze kilka godzin na kąpielisku ośrodka wczasowego.- bilon 72,30zł- łańcuszek srebro- bransoletka srebro- wisiorek srebro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donniebrasco40 Napisano 3 Sierpień 2014 Share Napisano 3 Sierpień 2014 gratuluję, kilka wypadów i akwelung kupisz. nie pozdrawiam darz dół a darz plaże i ośrodki narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanJensen Napisano 3 Sierpień 2014 Share Napisano 3 Sierpień 2014 @Tede możesz zrobić zdjęcie jakiego używasz scoopa? To wszystko z wody czy piasek+woda?Pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tede1981 Napisano 4 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2014 Tylko woda plaże zostawiam dorabiającym się poszukiwaczom:)Mój sandscoop jest wzmacniany bo zdarzyło się że zajechałem na wodę jedno kopnięcie i wracałem wk....ny do domu. Ja mam połączenie nierdzewki i duraluminium waga 2,5kg. Ktoś pomyśli że trochę długi trzonek fakt ale przy 195cm pomocny. Kąt 80 stopni łatwiej się wyciąga piach z wody nic nie spada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tede1981 Napisano 4 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2014 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tede1981 Napisano 4 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2014 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tede1981 Napisano 4 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2014 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tede1981 Napisano 4 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2014 W planach i tak mam zrobienie lżejszego i mocniejszego sandscoopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tede1981 Napisano 4 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2014 poprzez takie wygięcie i więcej dziur sandscoop staje się mocniejszy i lżejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanJensen Napisano 4 Sierpień 2014 Share Napisano 4 Sierpień 2014 Super, dzięki wielkie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tede1981 Napisano 16 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2014 2 godziny w wodzie, monety 3 dni w ocet i jak nowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.