tmk Napisano 1 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2014 Witam proszę o identyfikację monety gdyż wielkością przypomina szeląga Jana Kazimierza lecz wizerunek jest inny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 1 Sierpień 2014 Share Napisano 1 Sierpień 2014 Wygląda na wyjątkowo prymitywnego falsa boratynki. Dodaj zdjęcie drugiej strony, to może coś się wyjaśni.IdeL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tmk Napisano 3 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2014 witam, też myślałem że fals boratynki lecz dziwi mnie właśnie druga strona bo na 1 zdjęciu można wizerunek wziąć za pogoń a na drugiej są linie i kropka nic związanego z twarzą Jana . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 6 Sierpień 2014 Share Napisano 6 Sierpień 2014 Mimo wszystko obstaję przy falsie boratynki, Mam sporo finezyjnych falsów, dzierganych przez zmyślnych i niepiśmiennych fałszerzy. Ten jest ównie klimatyczny".IdeL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.