Mustang96 Napisano 26 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2014 Witam , od jakiegoś czasu latam z wykrywką ( czyt. Garrett Ace 250 ) i szukam towarzysza do wspólnych poszukiwań :) . Więcej info : nolen16@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulicznykucharz Napisano 5 Sierpień 2015 Share Napisano 5 Sierpień 2015 Cześć. pod jakiś kontakt do siebie. Też jestem z Białego i szukam partnera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LEONPODLASKI Napisano 29 Sierpień 2015 Share Napisano 29 Sierpień 2015 Cześć jestem z pod Białego daj namiary na siebie bo też bym gdzieś wypadł w teren na wykopki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xdzieciolx Napisano 3 Grudzień 2015 Share Napisano 3 Grudzień 2015 Witam, też jestem z Białego. Jak ktoś chętny na wspólny wypad to proszę namiary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.