hotrodrumble Napisano 24 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2014 Witam, szukam osoby działającej w temacie IIWŚ, najlepiej z Wrocławia lub bliskich okolic. Chętnych na bliższe lub dalsze wypady zapraszam do kontaktu na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szumi81 Napisano 30 Styczeń 2015 Share Napisano 30 Styczeń 2015 Witaj, militarystą nie jestem wykrywacza nie posiadam ale szukam ludzi którzy z checią spenetrują umocnienia niemców w lesie między smolcem a krzeptoweem- 4 km od muchoboru wielkiego. Jest tam wał o długosci ok 2Km. Na pożyczonym patyku wykopałem niemiecki chełm i 20kg siekiere Niemieckich Zakładów jakichs tam. Było zimno więc dalej nie szukałem. Dodam że teren jest atrakcyjny bo oprócz mnie nikt tam nie kopał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieczyslaw5811 Napisano 3 Luty 2015 Share Napisano 3 Luty 2015 WitamJestem z okolic Wroclawia,Szumi 81 to jest moja pocztaminiuu16@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
małrer Napisano 4 Luty 2015 Share Napisano 4 Luty 2015 Witam Panowie nie podawajcie nazw miejscowości bo co sprytny człek przekopie wam teren.Takie sprawy załatwiajcie na priv.Szkoda takich terenów dziewiczych nietkniętych:))pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieczyslaw5811 Napisano 4 Luty 2015 Share Napisano 4 Luty 2015 WitamSzumi mam sprzet,znam temat poczte moja masz,napisz.Pozdrawiam Mieczyslaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drakes Napisano 22 Luty 2015 Share Napisano 22 Luty 2015 witam ,pokopie z kimś w okolicach wrocławia , jak ktos chetny to niech sie odezwiepozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fireman2 Napisano 25 Marzec 2015 Share Napisano 25 Marzec 2015 Witam. Jestem z Wrocławia i chętnie czasem z kimś bym wyruszył w teren. 25 lat, zmotoryzowany, EuroAce 350- jeszcze jestem świeżakiem, mój pierwszy sprzęt. Czas na wypady mam tylko w tygodniu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malcolm82 Napisano 10 Maj 2015 Share Napisano 10 Maj 2015 Witam. Jestem spod Wrocławia, dokładnie Trzebnica i okolice. Nie posiadam wykrywacza ale chętnie wybiorę się na jakieś kopanie z kimś kto ma sprzęt i wie co nieco już w temacie. Generalnie bardziej chciał bym wejść w temat ponieważ bardzo interesuje mnie historia i tajemnice terenów na których mieszkam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adasko71 Napisano 19 Maj 2015 Share Napisano 19 Maj 2015 Witam. Ja również jestem z Wrocławia i jeśli ktoś jest chętny na wspólny wypad to proszę o kontakt. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.