java84 Napisano 21 Lipiec 2014 Share Napisano 21 Lipiec 2014 Jak w temacie jest ktoś chętny na wspólny wypad w te strony na drobnice? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emek87 Napisano 11 Sierpień 2014 Share Napisano 11 Sierpień 2014 Dalej kopiesz kolego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
java84 Napisano 11 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2014 Oczywiście choć z czasem nie wyrabiam ostatnio,ale możemy się zgadać. Któryś weekend w końcu mi spasuje. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeninTychy Napisano 19 Sierpień 2014 Share Napisano 19 Sierpień 2014 Dajcie znać to wybrałbym się z Wami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonny Napisano 20 Sierpień 2014 Share Napisano 20 Sierpień 2014 Witam, jak byście coś organizowali, dajcie znać bardzo chętnie się dołączę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
corporal451 Napisano 21 Sierpień 2014 Share Napisano 21 Sierpień 2014 Witam,Ostatnio w okolicach Raciborza wyciągnąłem sporo ciekawych fantów. Min. Lufę do MG42 chyba z 20 kg łusek do mausera i MG42, sporo łusek radzieckich ale bardzo skorodowanych. Jest jeszcze sporo miejsc po lasach w których okopy wyglądają jakby były wykopane 5 a nie 70 tak temu. Z której strony raciborza chodzicie? Mam kilka dobrych dziewiczych" miejscówek ale razem wyszłoby pewnie dużo więcej ciekawych fantów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
java84 Napisano 21 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2014 Ja chodzę od strony Opola i też mam kilka ciekawych miejscówek na drobnicę,niestety nie ma kiedy ich przeszukać konkretnie bo cały czas ktoś przeszkadza,ale mam bardzo ciekawy temat do sprawdzenia w Pszowie jeśli ktoś chętny to zapraszam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin.A Napisano 28 Grudzień 2014 Share Napisano 28 Grudzień 2014 jestem zainteresowany,jesli chodzi o rybnik ,tel:530897424 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomi45 Napisano 8 Kwiecień 2015 Share Napisano 8 Kwiecień 2015 Dołączam się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dar23 Napisano 1 Grudzień 2015 Share Napisano 1 Grudzień 2015 witam ja jestem z Bieńkowic chętnie bym się z kimś z moich okolic spotkał pomyślałem w grupie rażniej a terenu jest dość sporo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piuro Napisano 19 Luty 2016 Share Napisano 19 Luty 2016 jestem z src mozna sie zgadac jak pogoda sie poprawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger1979 Napisano 28 Kwiecień 2016 Share Napisano 28 Kwiecień 2016 Witam jakaś wyprawa się szykuje ? Chętnie bym się wybrał w teren okolice Rybnik ,Wodzisław , Racibórz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
java84 Napisano 8 Maj 2016 Autor Share Napisano 8 Maj 2016 Witam,też bym się chętnie wybrał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger1979 Napisano 20 Lipiec 2016 Share Napisano 20 Lipiec 2016 Witam , mam pytanie odnośnie miejscówek w okolicach Raciborza a dokładnie okolic Mechnica i Poborszów jest spory las obok rzeki Odry. Po prześwietleniu Lidarem znalazłem sporo okopów i widać mnóstwo śladów po bombardowaniach bądz ostrzale artyleryjskim. Były tam działania z końca II Wojny Światowej a także naloty bombowe na zakłady przemysłowe w Azotach, Blachowni i Zdzieszowicach.. Czy ktoś tam kiedyś chodził? I druga miejscówka w okolicach wsi Ponięcice , ktoś coś wie proszę o odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi_88 Napisano 10 Wrzesień 2016 Share Napisano 10 Wrzesień 2016 Z checia sie wybiore na wspolne poszukiwania. Prosze pisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figura Napisano 27 Marzec 2017 Share Napisano 27 Marzec 2017 Interesują Was lasy pomiędzy Rybnikiem a Żorami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek870 Napisano 2 Luty 2020 Share Napisano 2 Luty 2020 witam!!jestem z Raciborza czy ktos chetny na wspolny wypad? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.