werewolf Napisano 20 Lipiec 2014 Autor Napisano 20 Lipiec 2014 może ktoś rozpozna od czego jest to pudełko?nazwa i logo firmy HOFBRÄU WÜRZBURG z boku. od dołu wygląda jakby dało się wcisnąć ten jakby guzik...u góry rdzawy osad, materiał pudełka mosiądz wymiary ok 6x4x1 cm
werewolf Napisano 20 Lipiec 2014 Autor Napisano 20 Lipiec 2014 też myślę podobnie ale od czego mógłby być tez przycisk" na spodzie? o ile to przycisk..
Piastek Napisano 20 Lipiec 2014 Napisano 20 Lipiec 2014 skoro przycisk to może jakaś latareczka czy coś? albo ten guzik to była zaślepka na napełnienie zapalniczki
werewolf Napisano 20 Lipiec 2014 Autor Napisano 20 Lipiec 2014 kiepskie zdjęcie ale widać mniej więcej o co chodzi :/a może jakieś pudełko na zapałki? w internecie nie znalazłem żadnego podobnego zdjęcia
werewolf Napisano 20 Lipiec 2014 Autor Napisano 20 Lipiec 2014 kiepskie zdjęcie ale widać mniej więcej o co chodzi :/a może jakieś pudełko na zapałki? w internecie nie znalazłem żadnego podobnego zdjęcia
Pytanie
werewolf
może ktoś rozpozna od czego jest to pudełko?
nazwa i logo firmy HOFBRÄU WÜRZBURG z boku. od dołu wygląda jakby dało się wcisnąć ten jakby guzik...
u góry rdzawy osad, materiał pudełka mosiądz wymiary ok 6x4x1 cm
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.