psioter5 Napisano 15 Lipiec 2014 Autor Napisano 15 Lipiec 2014 Witam, mój kolega podczas remontu przedwojennego domu znalazł takie cudo pod podłoga, mimo poszukiwań nie znaleźliśmy w internecie nic podobnego, od czego to może być?
psioter5 Napisano 15 Lipiec 2014 Autor Napisano 15 Lipiec 2014 Witam, mój kolega podczas remontu przedwojennego domu znalazł takie cudo pod podłoga, mimo poszukiwań nie znaleźliśmy w internecie nic podobnego, od czego to może być?
tataja Napisano 16 Lipiec 2014 Napisano 16 Lipiec 2014 Towotnica http://olx.pl/oferta/towotnica-stary-ciezki-motocykl-bmw-zundap-CID5-ID3FarB.html
psioter5 Napisano 16 Lipiec 2014 Autor Napisano 16 Lipiec 2014 hahhahahah :D po prostu padłem :D dziękuję bardzo za identyfikacje, jestem pod ogromnym wrażeniem :)
Pytanie
psioter5
Witam, mój kolega podczas remontu przedwojennego domu znalazł takie cudo pod podłoga, mimo poszukiwań nie znaleźliśmy w internecie nic podobnego, od czego to może być?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.