Mruk Napisano 11 Lipiec 2014 Autor Napisano 11 Lipiec 2014 WitamZnalazłem taki jakiś dziwny klucz, czy mógł mieć jakieś przeznaczenie wojskowe, oraz blaszka z literami, niestety zgięta jest jakaś możliwość rozprostowania, jest w kształcie rombu, jakiś licznyj znak?
Mruk Napisano 11 Lipiec 2014 Autor Napisano 11 Lipiec 2014 Długość tego klucza ok 15cm, moje pierwsze skojarzenie też takie było, ale wydawał mi się za krótki zeby do głowicy podejsc troche, a można coś wydumać od jakiego pojazdu mniej więcej może być? Od dużego fiata raczej nie bo w zestawie mam inny ;)
wojtek1234321 Napisano 12 Lipiec 2014 Napisano 12 Lipiec 2014 Trochę podobny do klucza do świec który był przy Komarku".
pir77 Napisano 12 Lipiec 2014 Napisano 12 Lipiec 2014 Klucz od WSK, Junak, Komar itp wygląda tak. Ten twój to jest od innego zestawu- może Pannonia?
Mruk Napisano 12 Lipiec 2014 Autor Napisano 12 Lipiec 2014 Juz miałem nadzieję że sokół ;) a ta blaszka? Jest cynkowa i nie wyglada na drapanke
Pytanie
Mruk
Witam
Znalazłem taki jakiś dziwny klucz, czy mógł mieć jakieś przeznaczenie wojskowe, oraz blaszka z literami, niestety zgięta jest jakaś możliwość rozprostowania, jest w kształcie rombu, jakiś licznyj znak?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.