Skocz do zawartości

Cewka XP Gold Maxx Power 38x45 cm

mauser90r

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam.Mam zamiar zakupić tą cewkę do swojego sprzętu , i mam pytanie czy miał ktoś styczność z tą cewką i mógłby się podzielić spostrzeżeniami na jej temat.Bardzo mnie interesuje opinia osoby która jej używa , o ile taka się znajdzie.Pozdrawiam
Napisano
Dobrze radzę - nie kupuj , to niepraktyczna ciężka cewka zupełnie nie pasująca do wykrywacza na drobnicę , z cewek dodatkowych miałem detecha ultimate i detecha sef 12/10 jednak uważam że cewka firmowa 27 cm jest lepsza .
Napisano
Witam. No tak wiadomo że ciężka , ale chodzi o poprawianie najlepszych miejscówek bo zasięg ma na pewno dużo większy, więc będzie zakładana raz na jakiś czas.A długo kolega jej używał?
Napisano
Witam. No tak wiadomo że ciężka , ale chodzi o poprawianie najlepszych miejscówek bo zasięg ma na pewno dużo większy, więc będzie zakładana raz na jakiś czas.A długo kolega jej używał?
Napisano
kolego zależy co chcesz lub spodziewasz sie wyciągnąć z tych miejscówek ... większa na małe cele ... wiele nie zyskasz na zasięgu , a stracisz na separacji , im większy cel wiecej zyskasz , taka zależnośc jest przy każdym sprzęcie .
wydaje mi sie skoro kupiles xp gm to szukasz drobnicy , wieksza nic nie da , chyba ze masz cynk na większe cele .
pzdr.
  • 2 weeks later...
Napisano
Witam .Czyli brak rzetelnych informacji na jej temat. A może ktoś używa innych dodatkowych cewek do tego sprzętu, szczególnie chodzi mi o większe cewki.Pozdrawiam
Napisano
Odpowiedź uzyskałeś - chcesz sprawdzić sam to sobie kup - to najlepszy sposób - będziesz miał rzetelną informację z pierwszej ręki.
  • 5 months later...
Napisano
Witam. Moruskot a jakie masz doświadczenia z większymi monetkami, bo jak wiadomo 11'' ma już przyzwoite osiągi,czy da rade wyciągnąć jakieś większe monetki np zalegające pod warstwą orną.I moje ostatnie pytanie , czy duża jest różnica w zasięgu między 11 a tą której używasz .Pozdrawiam
Napisano
Witam.Czyli jednak warto dokupić większą cewkę.Dzięki Moruskot za informacje , widzę że tylko ty jako jedyny na tym forum używałeś innych cewek i możesz udzielić rzetelnych informacji . Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie