sirrudi13 Napisano 17 Wrzesień 2014 Share Napisano 17 Wrzesień 2014 jadac z Francji bede sie odzywal z numeru francuskiego :) chyba ze uda mi sie w miedzyczasie cos zalatwic.odezwe sie Rafi w poniedzialek jak postawie noge na polskiej ziemi ;) oby pogoda byla ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 17 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2014 zawsze jakaś jest :)chłopaki ze śląska proszę się do mnie odezwać bo nie wiem jak się zabieracie ,ogólnie prosze o odzew powoli wszystkich jadących Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniper33 Napisano 17 Wrzesień 2014 Share Napisano 17 Wrzesień 2014 Czy dla ekipy z wlkp bedze nocleg czy pod namiotem bedziemy koczwac?:-) :-) :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 17 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2014 myślę że damy radę umieścić wszystkich wewnątrz będzie ciasno więc proszę zabrać materace i śpiwory ,namiot dla tych którzy lubią mieć święty spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 17 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2014 jak nie odbieram pisać smsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 19 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2014 poproszę o info od bila i ekipy która z nim jedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wsx7 Napisano 19 Wrzesień 2014 Share Napisano 19 Wrzesień 2014 ja potwierdzam i zabieram się z BilemGrzesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirrudi13 Napisano 21 Wrzesień 2014 Share Napisano 21 Wrzesień 2014 Ja panowie zaraz wyjeżdżam z fr bede jutro w Poznaniu do zobaczenia na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirrudi13 Napisano 22 Wrzesień 2014 Share Napisano 22 Wrzesień 2014 Panowie pytanko , jestem w Poznaniu powiedzcie mi czy ktoś z was bedzie jechał przez Poznań żebym mógł sie zabrać i kiedy czy może jechać pociągiem do Piły albo jastrowia od razu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 22 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2014 no to miałeś namiar na chłopaków co jadą w środę z Poznania ,w leśniczówce meldujemy się w środę wcześniej sie nie da ,nie wiem co ci podpowiedzeć Piła to wielkie i szpetne miasto (bez urazy)Jastrowie to mała mieścina ale fajna ,a nocować możesz w Ptuszy to wiocha na drodze Jastrowie Piła tam są tanie noclegi ,jak co to dzwoń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirrudi13 Napisano 22 Wrzesień 2014 Share Napisano 22 Wrzesień 2014 Dzięki za szybka odpowiedz Rafi popytam sie i Sproboje dojechać tak jak polecasz czyli do ptuszy a zadzwonię jak kupie starter do tel z pl siecią poszukam w sieci czy maja jakieś noclegi i czy jest dojazd bezpośredni ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 23 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2014 szerokości Panowie :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 25 Wrzesień 2014 Share Napisano 25 Wrzesień 2014 no co jest panowie !!!! ??? dlaczego ja mam czkawke ??:( nie pijecie za moje zdrowie co ??:(( nieładnie oj nieładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 27 Wrzesień 2014 Share Napisano 27 Wrzesień 2014 sid30 , pewno cię obgadują to czkawy dostałeś ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 29 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2014 Hejka chłopakidzieki za obecność i za jak zwykle wspaniałą zabawę ,jako że nie robiłem zdjęć nic nie wkleje ale Ci co mają niech coś wrzucą ,żeby było bardziej kolorowo no i to tyle z uprzejmości.Osobne zdanie poświęcę kolegom z wlkp którzy zlali temat gęstym moczem ,przy czym odebrali możliwość pobytu innym ,w dobie telefoni komórkowej i wszystkich innych wspaniałości jak maile ,po prostu wyszli na chamów pomijam że nasz francuzki kolega liczył na podwózkę z Wrześni i też mimo wysyłanych maili został zlany ,ot tyle odemnie żeby nie było że mnie to nie obeszło.Wszystkim obecnym serdecznie dzięki raz jeszcze licze na foty.Następne spotkanie to wigilia pozdroRafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniper33 Napisano 29 Wrzesień 2014 Share Napisano 29 Wrzesień 2014 Z tego co wiem to kolega z francji ewakuował sie z hotelu o pólnocy z przyczyn mi nie znanych. Wypadało zadac pytanie dlaczego Wlkp nie dotarla a dopiero nazywac kogos chamem ale to swiadczy tylko o tym jak kolega traktuje ludzi w oczach kolegi ktos kto zawalił sprawe jest chamem brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 29 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2014 z tego co widzimy to śledzisz wątek ,więc jak najbardziej umiesz się komunikować ze światem, czemu nie byliście tacy szybcy przed zlotem lub chociażby podczas jego trwania od wybrania numeru do mnie jednemu z drugim nic by nie odpadło,no kolejna sprawa nie mnie pytać czemuście spitolili temat jeśli już to powinno leżeć tylko i wyłącznie po waszej stronie i to nie po fakcie bo teraz to już nikogo nie interesuje ,dlatego z czystym sumieniem mogę nazwać to chamstwem tak czy siak trzymcie sie ciepło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniper33 Napisano 29 Wrzesień 2014 Share Napisano 29 Wrzesień 2014 Nazywaj to sobie jak tam chcesz:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 29 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2014 popatrz jaki teraz szybki i wygadany a jak trzeba było jeden z drugim ani be ani me ,ale wróćmy do tematu wątku czyli do zlotu i do uczestników którzy byli,tudzież do tych co mają coś na jego temat do powiedzenia panom z wlkp już podziękujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi10 Napisano 29 Wrzesień 2014 Share Napisano 29 Wrzesień 2014 Witam wszystkich i dziękuję za fajne towarzystwo . Jeszcze dochodzę do siebie :)Za wiele fotek nie mam , ale coś po cenzurze mogę wkleić .Grzybki były :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi10 Napisano 29 Wrzesień 2014 Share Napisano 29 Wrzesień 2014 Grzyby też . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi10 Napisano 29 Wrzesień 2014 Share Napisano 29 Wrzesień 2014 Wycieczki po terenie zniszczonego folwarku . Na zdjęciu resztki mostku , prowadzącego właśnie do folwarku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi10 Napisano 29 Wrzesień 2014 Share Napisano 29 Wrzesień 2014 Był też śmietniczek a w nim kilka fajnych rzeczy , które wykopał jeden z kolegów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi10 Napisano 29 Wrzesień 2014 Share Napisano 29 Wrzesień 2014 To jeszcze brunet wieczorową porą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi10 Napisano 29 Wrzesień 2014 Share Napisano 29 Wrzesień 2014 Był bym zapomniał o rybach , a właściwie ich łowieniu . Nie brały :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.