brodensen Napisano 3 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2014 20 zł PRL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodensen Napisano 3 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2014 Napoleon też tam był :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodensen Napisano 3 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2014 Kula armatnia. Dosyć ciężka jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodensen Napisano 3 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2014 Tak dla porównania wszystkie razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodensen Napisano 3 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2014 Taki oto Koźlarz rósł nad samym brzegiem rzeki.To nie forum grzybiarskie, ale nie mogłem się powstrzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodensen Napisano 4 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2014 M788 (TP) Target Practice 30mm. Do nauki strzelania używany np: AH-64 Apache.Za poczciwego browarka. Gość twierdził, że to po ćwiczeniach amerykanów na poligonie Drawskim. Oczywiście dodam, że nie zawiera substancji niebezpiecznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodensen Napisano 4 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2014 Porównanie 30mm i 23mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodensen Napisano 4 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2014 Okładziny z szopy oczywiście za piwko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodensen Napisano 4 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2014 Strona wewnętrzna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodensen Napisano 4 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2014 Ten bagnecik wyszedł podczas pogłębiania niewielkiego stawu, moim sposobie konserwacji.Nie było na nim oksydy więc autoliza, brunox epoxy i na koniec u-pol czarny dla zmatowienia powierzchni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodensen Napisano 4 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2014 Z przyłożoną okładziną ze zdjęcia wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubbers Napisano 4 Lipiec 2014 Share Napisano 4 Lipiec 2014 Jesteś pewien że ten pocisk od działka pokładowego z apache nie ma w sobie ładunku???bo ja akurat jestem z poligonu Drawskiego i widziałem te pociski porozrywane od wybuchu więc one miały w sobie ładunek.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodensen Napisano 5 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2014 Mylisz się kolego. Te pociski są w środku puste nazwijmy to dosłownie czubki. Nie są to pociski bojowe tylko te służące do nauki strzelania, ale tego niewybuchowego.Chciałbyś trzymać na półce w domu HEDP lub HEI, bo ja nie.Pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubbers Napisano 5 Lipiec 2014 Share Napisano 5 Lipiec 2014 Tak tak masz racje,teraz trochę doczytałem o tych pociskach,po prostu może być że walili też tych bojowych i dlatego widziałem je porozrywane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodensen Napisano 10 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2014 Okulary przeciwchemiczne dla konia. Znalezione na strychu i wzięte za browarka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodensen Napisano 10 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2014 Tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodensen Napisano 10 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2014 Wyglądają jak te rosyjskie z lat 1930. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodensen Napisano 10 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2014 Jako młody dzieciak oglądałem przez nią księżyc z kolegą. Po 18 latach skojarzyłem fakty, lornetka leżała u kolegi taty w garażu i czekała na mnie :)Obraz w dalszym ciągu bardzo dobry i podziałka też jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodensen Napisano 10 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2014 j.w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodensen Napisano 10 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2014 j.w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodensen Napisano 10 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2014 Znalazł się też bakelitowy pokrowiec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodensen Napisano 10 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2014 Tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodensen Napisano 10 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2014 Odbiór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodensen Napisano 10 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2014 Wyciągnięta z gruzowiska. Nie wierzyłem własnym oczom, że jest cała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodensen Napisano 10 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2014 Dno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.