brodensen Napisano 27 Maj 2015 Autor Share Napisano 27 Maj 2015 Jak dla mnie te są najfajniejsze.--------------POZDRAWIAM-I-ŻYCZĘ-FAJNYCH-TRAFIEŃ-------------------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodensen Napisano 21 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2015 Witam.Zacznę Polskim akcentem.50 gr 1923 w ładnym stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodensen Napisano 21 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2015 Groszek Wehramchtu B&N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodensen Napisano 21 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2015 Moneta niespodzianka.Włoskie 20 centimi 1914r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodensen Napisano 21 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2015 Wygląda jak jakaś matryca z bardzo cienkiej miedzianej blaszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodensen Napisano 21 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2015 Zawodnik na koniu ( tym razem ma nawet głowę ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodensen Napisano 21 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2015 Marka narzędziowa G W P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodensen Napisano 21 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2015 WHW um 600 alamanisch ( plastikowa ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodensen Napisano 21 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2015 Skórka i groszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodensen Napisano 21 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2015 Żeliwna ozdoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodensen Napisano 21 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2015 Skórka z hakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodensen Napisano 21 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2015 Chyba śpiewnik. Dobre 70 lat w glebie ( ściśnięty cegłami ) a da się jeszcze coś odczytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodensen Napisano 21 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2015 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodensen Napisano 21 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2015 Die Wehrmacht i pocztówka Willricha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mhulka Napisano 6 Wrzesień 2015 Share Napisano 6 Wrzesień 2015 hej fajne znajdki -gratulacje ,mam pytanko bo śledzę twój wątek od początku i widzę że zamieniłeś kanarka na argo sam mam taki sam zamiar ale nie jestem do końca zdecydowany-warto było? i jak z obsługą - kanar to wiadomo wł. i chodzisz a argo ma masę ustawień będę bardzo wdzięczny za odpowiedź sorry za spam nie w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jfkl Napisano 6 Wrzesień 2015 Share Napisano 6 Wrzesień 2015 To pudeleczko z sygnatura B STERLING to oczywiscie srebro - wiesz o tym ?Pozdr. Jan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodensen Napisano 14 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2015 Kolego mhulka ( priv)Kolego jfkl, ale jeden zawodnik chciał mi wcisnąć kit, że to PRL i na pewno nie srebro :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.