marekboss2102 Napisano 28 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2014 Proszę o informacje na temat tego guzika troszkę różni się od tych z sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekboss2102 Napisano 28 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2014 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 28 Czerwiec 2014 Share Napisano 28 Czerwiec 2014 ja bym obstawiał Austro-Węgry, mam bardzo podobny z cyfrą '5' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrV Napisano 28 Czerwiec 2014 Share Napisano 28 Czerwiec 2014 CK Armia, tak jak napisał kolega. ja mam z liczbą 35". Przeszukałem pól internetu, były różne teorie, jedna z bardziej prawdopodobnych to ta o guzikach sprzed wielkiej wojny dla oddziałów kawalerii, aczkolwiek nikt nie wie na pewno, bo i o źródła ciężko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekboss2102 Napisano 29 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2014 To będzie to. Dziękuje kolegom za trop ,ale faktycznie informacji na ten temat jest mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.