MarekDys Napisano 28 Czerwiec 2014 Autor Napisano 28 Czerwiec 2014 Witam, proszę o pomoc w identyfikacji znajdek " zamieszczam razem ponieważ wyszly z jednego poletka i były obok siebie.Może to ułatwi identyfikacje .Guziczek troszkę mniejszy od obecnego 1 grosza Dziekuje i pozdrawiamMarek D.
MarekDys Napisano 28 Czerwiec 2014 Autor Napisano 28 Czerwiec 2014 A to druga strona guziczka, niestety uszko oberwane.
MarekDys Napisano 28 Czerwiec 2014 Autor Napisano 28 Czerwiec 2014 A tu jest odznaka czy cos dwustronna, wysokosc około 3 cm, cos jak by zolnierz ze sztandarem na którym jest orzel ( chyba ).
MarekDys Napisano 28 Czerwiec 2014 Autor Napisano 28 Czerwiec 2014 i druga strona odznaki.Dziekuje za pomoc.
tyfus Napisano 28 Czerwiec 2014 Napisano 28 Czerwiec 2014 odznaka czy cos dwustronna"ołowiany żołnierzyk :)
MarekDys Napisano 28 Czerwiec 2014 Autor Napisano 28 Czerwiec 2014 Wielkie dzięki Tytus za podpowiedz - naprowadzenie, masz racje, naprawde tej podpowiedzi mi brakowało ( i to bez sarkazmu czy ukrytych aluzji !! byłem pare lat w DE i mimowolnie człowiek się przestawia i zapomina cosik z dzieciństwa / mlodosic ) , Poza tym w moim wieku ( szron na glowie ) pamiec już nie taka a i dziaty która się tym bawi nie mam ;) a pamięć po zabawkach z mojej mlodosci czyli dziesiątki lat temu przechodzi do pamięci tybu recowery czyli do ponownego wykorzystania z zatarciem pamięci ;) .
MarekDys Napisano 28 Czerwiec 2014 Autor Napisano 28 Czerwiec 2014 A przepraszam, powiekszylem 300% i widze ze Ty jesteś Tyfus
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.