ern123 Napisano 23 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2014 Witam, dziś trafiła mi się taka oto odznaka, chciałbym się czegoś wiecej o niej dowiedziec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ern123 Napisano 23 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2014 .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ern123 Napisano 23 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2014 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ern123 Napisano 23 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2014 zdjecie bardziej od góry widac wszystkie szczegóły. nikt nic nie wie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrV Napisano 23 Czerwiec 2014 Share Napisano 23 Czerwiec 2014 Odznaka pamiątkowa z okazji zajęcia Wilna przez naszą wyprawę w tymże dniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ern123 Napisano 23 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2014 czy to odznacznie jest jakieś rzadsze ? bo w necie nigdzie nie mogę trafic jej opisu, gdy wyszukuje odznaczenia z tamtego okresu to pojawiają sie w wiekszosci krzyże pamiątkowe, a tej odznaki gdzieś nie widac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odznaki1939 Napisano 25 Czerwiec 2014 Share Napisano 25 Czerwiec 2014 Odznaka jest rzadka, jest opisana w kilku katalogach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 25 Czerwiec 2014 Share Napisano 25 Czerwiec 2014 Kolego odznaki1939,na tej odznace są inicjały J.P.Czy to prawda,że odznaczenia z inicjałami J.P. wręczał zawsze osobiście Józef Piłsudski ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ern123 Napisano 4 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2014 wlasnie tak jak mowisz. Wpadłem ostatnio na podobną odznake z tego okresu i było opisane że te z oznaczeniem JP wręczał osobiscie Józef Piłsudski. Ciekawe czy to prawda:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.