jaro1973 Napisano 16 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2014 Dobre hehe. http://www.youtube.com/watch?v=sqWRfbYQRqI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodan Napisano 16 Czerwiec 2014 Share Napisano 16 Czerwiec 2014 Jak przetłumaczysz,to zobaczymy,czy dobre.Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro1973 Napisano 16 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2014 Film ogladalem i znam tresc . Samo wykonanie jest ok a czy tobie sie podoba czy nie to juz twoja sprawa. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodan Napisano 17 Czerwiec 2014 Share Napisano 17 Czerwiec 2014 Nie potrzebnie się unosisz.Nie chciałem prowokować.Przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro1973 Napisano 19 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2014 Siema. Mi tez nie chodzilo o jakas prowokacje wstawiajac ten filmik ale patrzac na podejscie dzisiaj do histori coraz wiecej takich rzeczy sie dzieje. Pracuje obecnie w Belgi i razem zemna jest kilku chlopakow i 90% z nich kompletnie nie ma pojecia na temat histori. Chlopaki nie maja pojecia o podstawowych zarysach histori- chocby kiedy wybuchla 2 wojna swiatowa , kiedy wybuchlo powstanie warszawskie a kto to byl Pilecki to juz dla nich jest totalny kosmos. Troche pojezdzilem z nimi po muzeach np. w ardenach , w holandi a 8 czerwca bylismy w Francji na Omacha Beach i Utah Beach i praktycznie robilem jako przewodnik bo wiedza na tematy historyczne jest znikoma.Dzis produkuje sie takie filmiki i jednych smiesza innych bulwersuja a ja jestem akurat po dwoch stronach ale jesli kogos urazilem to przepraszam. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.