Igon Napisano 15 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2014 Pomóżcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 15 Czerwiec 2014 Share Napisano 15 Czerwiec 2014 to nie moneta - to liczman prawdopodobnie któregoś ze słynnych Lauerów z Norymbergi dla carycy Katarzyny II (1762-1796).np.:http://www.ebay.com/itm/Germany-Reich-RECH-PFE-Very-Rare-coin-or-token-Cath-II-D-G-R-I-Tree-/281340105760?pt=US_World_Coins&hash=item41812d5420wiele jeszcze pomoże w ID zdjęcie drugiej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
april_86 Napisano 15 Czerwiec 2014 Share Napisano 15 Czerwiec 2014 to jakiś moderato-terror panujący na tym forum... żebym ja nie mógł spytać na forum numizmatycznym, czym kolega czyścił monete...To co? mam rozumieć, że trzeba założyć osobny wątek dotyczący tej monety w dziale Konserwacja"? To jakiś absurd!tak, śmiało proszę usunąć ten wątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 15 Czerwiec 2014 Share Napisano 15 Czerwiec 2014 Igon prosi o IDapril_86 ty nawet nie starasz się identyfikować tylko: mogę wiedzieć, jak go czyściłeś? wygląda na wypalany.."terror to dopiero możesz poznać... z mojej strony i będziesz wiedział od czego są działy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
april_86 Napisano 15 Czerwiec 2014 Share Napisano 15 Czerwiec 2014 uważam, że przesadzasz...poza tym, na forum chyba sobie też nie grozimy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 15 Czerwiec 2014 Share Napisano 15 Czerwiec 2014 ja ci nie grożę - informuję.a co ma oznaczać: o jakiś moderato-terror panujący na tym forum..."ty możesz jechać jak po bandzie, więc ja również.coś jeszcze? bo ja uważam dyskusję za zamkniętą i wracamy do tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
april_86 Napisano 16 Czerwiec 2014 Share Napisano 16 Czerwiec 2014 któryś raz mój post został usunięty bez żadnego wyjaśnienia, chyba nie dziwne, że się zdenerwowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igon Napisano 16 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2014 To jest druga strona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.